Niki No co, aspoň se nebudu cítit zas až tak dole XDD O jedno místo, dvě, nademnou méně 😃 se tak zahledí na ty svoje pakvily No, vlastně to až takovej rozdíl z posledního na poslední místo nebude 😃
Dragona Koukám nová soutěž možná, že se účastním tedy jestli ke mě přijde múza. Podle mě je moc zajímavé téma.... a i ty ceny vypadaj moc hezkyjsem už hodně zvědavá kdo bude ten šťastný a vyhraje.
Elda niki trochu optimismu.. .děláš jako by jsi soutěžila proti světoznámým umělcům XD nezapomínej že jsme jen infáci... (až na pár jedinců kteří se očividně učasnit nebudou. .eeeh tedy jedince který nemuže a nechce XD )
Niki Tak co, z těch, co se přihlásilo je dost těch, jejichž tvorbu obdivuji 😃 Takže asi takto no 😃 I když... to vítězství ji mooooc moc láká
Dragarta Tak uz je to mesic a pul od vyhlaseni souteze a nemame zadny obrazek. Tzn. ze dalsi soutez se muze v klidu o tuhle dobu zkratit
Dragarta Docela uvazuju o zavedeni noveho pravidla, ze ceny se budou udavat pod podminkou ucasti minimalne x tvoru....
Dragarta Hmno a kolik dat to minimum? 10, 15? Pokud se jeste nechytne, taky bude posledni soutezi o hodnotne ceny.
Renn ja uz jeden obrazok mam ale nemam ho sem ako dat pretoze v sprave vlastnych obrazkov nemam tuto temu
Dragarta Renn: Zatim to pridej do jineho tematu. Vzdycky to muzes v nastaveni upravit uz psala Flaimovi o vytvoreni soutezniho tematu
Nuri Taky bych chtěl dodat obrázek ale nemám ho jak sem dostat.Mám ho totiž v dost velkym formátu a je navíc zarámovaný.Sken nepřipadá v úvahu-už jsem to zkoušel.
Nuri Dragarta😮brázek-spíš plátnoje 2x2 metry.Vyfotit nepůjde,snad jen po kusech.Musel bych jedině fotit z dálky ale pak nevyniknou deatily.
Dragarta Draco: Podle toho, co rikas, soudim, ze uz ho mas nejakou dobu hotovy. Pokud ho nemuzes nijak zachytit, jednoduse vytvor neco specialne pro soutez😉
BlueArrow No já čekám jestli někdo přidá svůj obrázek abych nebyla první...a... je čas ještě 4 měsíce... *přesně její přístup *