Padrak Niki: Já jsem hlasoval "navíc," přestože jsem se nezúčastnil. Jen jsem zvědavý, zda se někdo z těch, co zde kreslí, zapojí podobně do sledování literární soutěže "Maraton" a bude příspěvky v ní zveřejněné, nejen číst, ale i hodnotit.
Niki Ghehe, tak to je dobře, že hlasují i draci "z venku" 😛 Tak teď už si jen pár dní počkáme a pak se dozvíme... Upřímě se na pátek moc netěším, mám volno a chci si ho ještě užít XD
Padrak Já nejsem "z venku," (smajlíka jsem viděl), já jsem už skoro domácí i když občas někde píšu, že zde "hostuji".
Crateris Se pátku nedočkám Sice moc šancí podle mě na nějaký pořádný umíštění nemám, ale su zvědavá, jak sem dopadla
nidoran joooooooo vyhlás to hned zajtra!!!ja uz sa naozaj nemožem dočkať (sorry ak zlobim... ja uz som taka - nedockava...ale cim skor tym lepsie)
Rax já se taky nemůžu dočkat, ale ono to má svoje tajemno a překvapení když se to vyhlásí na pátek 13.
Dragonia zacne dragarte lestit ocas ale no tak...ja si myslim ze ty uz jsi ted rozhodnuta ze to zverejnis zitra...ja to vlastne vim a ty to vlastne taky vis 🙂
nidoran cekajte mam v tom gulas - zverejni sa to zajtra, v piatok alebo v nedelu??? (dúfam že správna je ta prva moznost)
Niki Padrak: Ghiiih, "z venku" je myšleno mimo soutěž 😛 rozhodne se přidat k Dragy a vezme polštářek, na ten položí Dragi novu a začne jí leštit a brousit drápy