Narivarnee už mám alespoň náčrt, jestli se to tak vůbec dá nazvat. Předchozí návrh jsem odepsala tak jsem to začala dělat znovu.Doufám , že se mi to už zítra podaří dodělat, koupila sem si kvůli tomu nový akvarely . Kdybyste se náhodou chtěli podívat tak tady -Drak v dnešním světě aneb výstava domácích mazlíčků (lidi mají takovou hloupou tendenci předhánět se co má kdo lepší a chudáky draky by do toho určitě zatáhli taky): http://img170.imageshack.us/img170/8716/nepojmenovan3fc4.jpg , ale radši se předem něčeho chyťte, je to hrůza. Navíc je to focený takže to tomu na kvalitě taky moc nepřidalo . A je to jenom náčrt, prosím nekamenovat mě za to...zatím. Samozřejmě tam taky bude nějaký kýčovitě přeplácaný pozádí plný lidí s fotoaparáty nedočkavě dychtících vyfotit si vítěze (který nejspíš bude nechápavě zírat na plyšového medvídka na druhém místě )
Narivarnee Terenas: cekala sem ze si nekdo rypne , nepoznas packu? doufam ze az to bude vybarveny tak to nebude vypadat tak hrozne
Renn no mna pred nedavnom napadlo este nieco, co som uz zacala kreslit a zatial to vyzera celkom slubne tak dufam ze tu nebudem mat jedina dva obrazky
Narivarnee Renn: určitě ne. Já sem sice ještě nedokončila ani ten jeden, ale už taky pracuju na dalším
Chir tak ma skica se mi nelibi ale ten chlapek se mi podařil asi mam krizi xD no pujdu si koupit novou a3 a zkusim když se chlápek nepovede zůstanu u rozdělané skicy, která se mi líbí ale obtahování...ja blba ja blba nom nic uvidim, doklepu tenhle tyden a snad se zase vrhnu na kresleni učit se musí na čtvrtek a kouknou na matiku jajajaj (ovšem en že bych si stěžovala na školu, školu stíhám v pohodě jen si musím zavýst sešit a opsat tak 30 stránek xD)
Arrow ...ale no tak... stejně ty své výtvory nakonec ukážete, ne? Tak proč by nemohly být v soutěži...