Opravdu mi prijde, ze uz jste se zblaznili.
Ten vecer, kdy se cela ta vec na shoutboxu odehravala, jsem psala pouze a pouze pod svym nickem. Cil: pokusit se pomoci zastavit hadku ze shoutboxu, zduraznit, ze by si celou vec mely vyresit Fany a Tracey a slusne je primet, aby nenadavali na adresu ji, jeji rodiny ani nevyhrozovali.
Asi takhle...
http://www.olven.net/temp/screenshot_dh.jpg
Tady se asi verze lisi, ten clovek, ktery to spravuje, tvrdi neco, co nesouhlasi s vypovedi nekolika osob, ktere to cele ten vecer sledovaly... Nikoho jsem nenazvala adresne sprostym slovem, zato jsem byla nazvana oficialne devkou (whore).
Nevim, kteremu klukovi jsem podle Fany, mela ublizit, ale myslim, ze neco takoveho je pripadne zalezitost ciste osobni a nema s tou situaci, kterou tu nyni mame, naprosto nic spolecneho. Pokud ma nekdo se mnou problem a nema mne rad a ma k tomu padny duvod, neni nic lepsiho nez se v tomhle smeru otevrene vyjadrit. Kazdy ma pravo na vlastni nazor.
Doufam, ze se cela situace vyresi, nebot uz mne ta serie urazek tezce nebavi...
Fany, muzes mi laskave vysvetlit, kdyz si celou zalezitosti nejsi skalopevne jista, proc me nekonfrontujes primo ale na zaklade veci z druhe ruky jednak jsi sprosta na mne a jednak nechavas nadavky v shoutboxu zit si vlastnim zivotem?