Motig Já viiiiiiiiiiiiiiiiiim XDD však jsem psal jen některé, ty nepřeložené což je Sinfest, Garfield a Dark Legacy.
Flaiming Motig: U toho prvniho stripu bych to "What the hell" prelozil spis jako "No proc ne" nez "Co to k certu". Je to vyznamove bliz, i kdyz to uz postrada tu udernost puvodni hlasky...Jde mi proste o to, ze "Co to k certu" tam k tomu vyznamove moc nepasuje...
Motig On se zeptá What the hell - vtip je v tom, že to říká u stánku s čertem. Nebo ďáblem, to je synonymum. Nikdy jsem nezažil, aby angličan řekl "What the hell" jako vyjádření lhostejnosti nebo souhlasu adekvátní k "No proč ne".
Flaiming No ja jsem nikdy neslysel rikat anglicana "What the hell", aspon tedy ne osobne X) Takze na tom svem prekladu netrvam.
Motig BTW těch komixů znám mnohem víc, jmenovitě nový Wowhead comic, Ding!, Beyond the Tree, TEH GLADIATORS ale ty se všechny týkají WoWa...
Motig Někdo by mohl překládat Garfielda🙂 Vzhledem k tomu, že to mají ve Flashi tak by se jen postnul odkaz a pod to napsal přeložený text. I když to asi není úplně zážitek...
Nessa Nidoran: Taky bych to ráda věděla. I přes to,že jsem si s Fany psala několikrat po mailech tak se dlho neozvala a ja netuším kdy bude další aktualizase. Už se celkem těším... Taky dělám comix,ale vůbec nevím kdy by moh být 😃😃 je inspirován práve DH a Fany o tom samozřejmě ví. Dokonce se ji udajně můj napad líbil 😃
Motig Tak to původní nadšení ze mě slehlo kvůli nízké návštěvnosti tohoto fóra a protože mi došlo, že čtenáři sinfestu český překlad nepotřebují a neangličtí čtenáři to buď nepochopí nebo to číst nebudou.
Flaiming Motig: Njn, tak nejak...Mozna pokud by to byl nejaky opravdu zajimavy komix o dracich, pak by se spis nasli nejaci ctenari.
Motig To by chtělo nadšence odsud. Jenže dělat Daily Comics vyžaduje strašnou spoustu důvtipu...jedinej kdo z Draci.Info má nadšení pro pár komixů je Arrow jenže ten denní komixy bude dělat horko těžko.
Niki Hmmm, tak mě tak napadá... Zmiňoval tu někdo Red meat? http://www.fuxoft.cz/redmeat/strip--zvraci.gif.htm A jeden studentský 😃 http://www.student.cvut.cz/view.php?cisloclanku=2004031601