Jů - special comix forum! Super, miluju comixy! ...uhm, bohužel jsem to já, kdo má na svědomí ty dva český comixy o dracích 🙂 Doufám, že mi odpustíte, že je toho tam tak málo, ale rozhodla jsem se je kreslit teprve někdy na podzim, přičemž pár měsíců zabralo smolení layoutu, překladů a kódů (+ ověření funkčnosti kódů), takže jsem českou verzi oficiálně spustila až v listopadu s plánovanou aktualizací 1x týdně u obou comixů. Docela se mi to dařilo dodržet, ale pak začal blbnout Photoshop, potom mě zasekla škola a navrch ty vánoce. Doufám, že teď to půjde alespoň s jednou stránkou týdně. Uf!
Hodlá někdo dělat webcomix? Je to hustý, akorát je to hlavně těžký rozjet, pak už je to celkem v pohodě. To by bylo skvělý, kdyby se našel další webcomixář! Mimochodem, jsem sice asi jediná, kdo dělá český webcomixy s draky, ale znám pár lidí, co kreslí fantasy. Odkazy na jejich webcomixy najdete na stránkách online comunity českých webcomixářů Online .
Z uvedených adres znám akorát Shivae, ale ty jsem našla teprve před týdnem a neměla jsem čas si je pořádně přečíst. Doufám, že se k tomu někdy dostanu. Jestli má někdo odvahu, může prolézt OnlineComics.net , kde jsou odkazy na miliony webcomixů všech druhů a žánrů, takže nepochybuju, že tam bude hodně comixů o dracích.