Fey: To se mi líbí! Rozhodně je tam vidět ten čas, který si nad tím strávila. A jelikož si píšeš o postřehy, podělím se o ně.
Začátky jsou vždycky nejdelší, než najdeš styl, kterým se budeš ubírat, zabere ti to neskutečného času a když utřeš pot z čela po mnoha hodinách kreslení jediné stránky (či dokonce jediného panelu s komplexním pozadím), je pochybování o tom, jestli to za to stojí, na místě. Tvoje kresba je precizní a velmi detailní. Ale myslím si, že pokud se rozhodneš začít publikovat nějaký komiks, tak (krom toho, že ti za to budu líbat ruce i nohy a dychtivě očekávat, co přijde příště) tolik detailů nebude třeba. Třeba detaily náhrdelníku u rudovlasé bytosti se v závěru úplně ztrácí, stejně jako detaily některých obličejů, jak píšeš. I moje stránky jsou v originálním rozlišení obludné (A4 - tedy 2480 na 3508 px), ale když kreslím pozadí zoomoju tak na 33% a při detailování postav jdu na 50% výjimečně na 100%. Jít hlouběji je zbytečné, na konci si těch detailů nikdo nevšimne. Ušetříš čas i práci.
Co jazyk, to jiný font je zajímavá představa a ten orčí jazyk s přehozenýma písmenkama je kouzelný. Rozhodně to tak nech. Ale asi bych okolo textu dělala větší kus bubliny - bude to přehlednější a lépe čitelné, než když se text bude lepit na okraj bubliny. Kompozice panelů je dobrá i vzdálenost mezi mini je tak akorát.
Toliko můj názor, snad k něčemu byl. Závěrem doufám, že tato strana nebude poslední a že jich bude víc! 🙂
PS: ajo ti orci jsou si velmi podobní, ne-li stejní. Možná by stačilo přehodit na jednom panelu jejich barvy a bude to ok.