Ty seš nějakej nedočkavej Flaime
Zkus Cernit, ten je taky dobrej.

Sachmet: Ja to nedelam jen kvuli sobe, ja se pokousim zajistit to pro vsechny pripadne zajemce 😉 A cernit nesaha Super Sculpey ani po kolena...

Když budu mít trochu času, tak se je pokusím ukecat v tý Altamiře.

oki zjistim to prinejhorsim si tam udelam vylet aspon bude sranda

o 17 dní později

takze se mi podarilo zjistit adresu kde se kupovala prvni varka sculpay je to Fuggerstr. 43-45 10 777 Berlin popr www.otto-ebeling.de pro ty co umi nemecky

A neposílaj to do Čech ?

Od Olven jsem se dozvedel o dalsi zajimave hmote - Art Clay . Daji se z toho delat ruzne sperky a podobne. Rozhodne bych se ji pokusil nekde sehnat.

Flaim: Zkus Zlatou toď. Tam maj různé hmoty

o měsíc později

Prave jsem si objednal jeden balicek Super Sculpey z www.ebay.co.uk , tak snad to dojde. Celkove me to stalo v prepoctu kolem 350kc.

Tak Altamira Super sculpey prodávat nebude

Zasilka Sculpey, o ktere jsem psal v prispevku c.151 dorucena! 🙂 Naprosto v poradku (jen trochu pomackana krabice), a relativne velmi rychle. Takze nakup z anglickeho eBaye muzu jen doporucit.
Cena celkem 369,90kc (jedno baleni, na kazde dalsi 1libra sleva). Takze kdo ma PayPal, tak si to muze koupit rovnou sam, a kdo nema, tak sem napiste a ja pak koupim dalsi zasilku.

o 9 dní později

objeven velmi zajimavy modelarsky kousek
slinty slint

tak jeste neco pro Flaima 🙂 ze super sculpey ... snad to tu jeste nebylo

Můžu se zeptat proč není v hmotách vypékatelných v troubě i obyčejnej modurit?

Kitty: Tez jsem to sem chtela hodit U Hibbary to neni jen pekny model, ale i perfektne nabarveny 🙂

o 8 dní později
o měsíc později
o 3 měsíce později
Pravidla Souhlas se zpracováním osobních údajů