Flaiming Sachmet: nj, ty to chce jeste dotahnout... Chakitis: Myslis ze by je slo objednat s dalsi varkou Sculpey?
Sachmet heh a rovnou by to chtělo zjistit, jaké přípravky se na sculpey používají - ty spešl přípravky na větší odolnost.
Chakitis gheh nevim nevim dalsi davku budu nejspis kupovat osobne v Berline a nemecky neumim ani pipnout. mela bych tam jet kolem konce mesice podle toho jak mi tam dopadne nebo nedopadne prace.
Sachmet Myslím, že to k modelování patří.... Zde se dají koupit tutoriály na DVD a CD, software a knihy na 3D modelování....
Rubína Velmi se omlouvám ale vzhledem k tomu, že se u mě vyskytla nepředvídatelná finanční komplikace nejsem schopna si zakoupit sculpley z této várky případně pokud ano tak až po vánocích ještě jednou se omlouvám ale ty peníze prostě neseženu...
Dragarta Tak sculpey uz mam v tlapach (i tve Flaime taxe modli, at ho jeste nekdy uvidis XD) a myslim, ze si jeste nejaky balicek pripisu pokud by to slo 😃 Kdyz uz budu vydelecna XD
Flaiming Supeer 🙂 A vzhledem k tomu, ze uz cast je rozdana jsem aktualizoval seznam kupujicich...Zbyvajici se prosim nahlaste, kolik uz mate a hlavne kolik jeste chcete!
Dragarta Taky jsem neodolala a koupila si aspon par zakladnich pomucek na modelovani🙂 ale bylo to sakra tezky, kdyz vubec nevim, jaxes tim placa 😃 No ja si dovoluji pridat jeste dve baleni
Sachmet taková blbůstka, ale možná se bude hodit. Když chcete,aby vám Cernit (možná to bude platit i u ostatních hmot) změkl, nebo ho uhladit, aby se vám nedrolil, tak ho potřete olejem ale jen trochu (myslím olej na vaření)
Chakitis oki bude se snazit to privezt cely najednou, Kazdopadne jelikoz Rubine nevysli financ tak tu mam jedno baleni navic jestli o nej ma nekdo zajem tak mi prosim pisnete
Dragarta No tak smrdi, to je jasny, ale urcite by to byl unosnejsi zaziek nez malovat olejomalbu 😃 Uz nevim, ve kterem z tutorialu jsem to videla, studovala jsem jich strasne moc. Ale potirani terpentynem k uhlazeni tam bylo 😃
Sachmet ale sou nějak moc měký, no. Ale dá se s tím dělat. Je to ze silikonu. Ono je to těžký porovnávat, když nemám s čím.... Ale uhlazuje se s tím pěkně...