Albion ještě bych podotkla Fantasii...tam jseou myslim i ve dvojce...ale já ji nehrála Legendu znám od bejvalýho spolužáka
Dragarta Jinak tu finální stvůru v Drakanovi zabijte jen a jen tím nejobyčejnějším ohněm co máte na začátku...a musíte míři spíš na krk...a postupně jednu hlavičku za druhou a je to🙂))Taky jsem to zkoušela na všemožný způsoby ale jen tímto to jde...A opravdu existuje Drakan2
Drago co ja vim tak jen na PS 2 ale jistej si tim nejsem-kamos ma demo...¨ a Side - je to Playstation...
[smazaný] Ludia a drakan 2 sa musi yohnat idem nieco kuknut ..... neviem napisem tomu tipkovi co mi zhana hry nech to zozenie.
Drago www.gamesfirst.com/reviews/monica/drakan/drakan.htm to je odkaz ne anglickou recenzi k Drakanovi 2
Dragarta A neznáte někdo nějaké RPG třeba Neverwinter knights, Gothic 2, Morrowind? Vím o všech o co zhruba go, ale potřebuju spíš vědět jestli fakt stojí za to....jestli se dá někde stáhnout demo, nebo jestli je tam hodně násilí...
Albion Dragarta: pokuď chceš v Neverwinter nights potkat draka....já ho tam teda nepotkala...je to hoooodně těžká hra...a chce to k tomu češtinu...
Dragarta draakki:fakt hooodně??A stou češtinou je to spoň lehčí???To je divný...viděla jsem nějakou recenzi a tam drak byl...Ty jsi ji hrála??
[smazaný] Dracice v NW drak je to som si na 1000... Isti myslim ze v 3-4 chptery su tam vsetci draci z Draconomiconu lebo to podporoval wizards ak chcete nieco o NW vediet pitajtesa mam to skoro prejdene
Albion jj hrála ale nervy na angličtinu nebyly...v půlce jsem to vzdala a hlavně mi kvuli tomu krachnul komp...