Niki To už tu někdo zmiňoval... A někteří dráčci v čele s Motigem varovali, že je návyková.. musím povrdit.... Zrovna ji mám zaplou v druhém okně... XDDD A k téhle hře ještě dotaz.. jsem asi trochu víc neschopná, kde se kupují lahvičky na doplňování života?
Niki Mruheh, to aby se všechny ty nepřehledně napsané hry i zrecenzovali... tak jen znova upozorňuji, že chci toho Spyra a FF X2(snad dám i jedničku XDDD)
Niki Muheeeeh, pěkný topic saphí... ^^ jooo, jsem hledala nějaký obrázky z Devil May Cry seriálu, ale všude byla jenom hra.. a pak najednou.. u čtyřky jsem našla toto O.o , muheh, vypadá skvěle! 😃 takovej velkem, přerostlej, šestinohej něco dráček.. teda skoro XDDD A to nejlepší na konec: (doufám, že jsem tím neporšila žádná aut. práva ^^)
Sachmet tak tohle mě fakt nenapadlo považovat za draka. Spíš mi to připomíná kentaura.... Tam už vlasně hraješ za Nera
Sachmet Jo, sem si vzpoměla, že je eště v Oblivionu drak - zabírám si recenzi...muhehe (takovou skvělou hru si nesmím nechat ujít.....
Niki Proč ná za draka? Já nevím, třeba při prvním pohledu na jeho hlavu mě napadl Bahamut a to ohnivé jsou jakási křídla, ne? tak to může být kentauří drak, mě se prostě línbí... ^^ navíc šestinohé draky jsem už taky viděla, podobné potvůrky jsou na DA nebo Furry artistů časté... 😛
Niki knííík.... XDDD Muheh, mno dobrá... Mě se to jako drak náhodou zamlouvalo... pána prstenů skoro neznám, takže nemůžu posoudit.... ^^ Hehe... smutně kouká na ohnivou potvůrku, co se jí tak líbí Ale aspoń jde vidět, že to dělali japonci... XDDD
Dragarta Co blbnete? Kdyz jde o body tak nejde o to, jestli tam je ejakej Drak ne? Hlavne, ze se to odsouhlasi
Niki Dragarta: ??? Myslíš tím, že když mám svůj názor a střetává se se soutěží, tak je to něco dětinského, že? jestli tě to potěší, tak to smažu a postnu po soutěži, aby sis nemusel adělat milné obrázky... Terenas:Nééé, já myslela že je to prostě něco skoro neidentifikovatelného, co má v sobě hodně nakombinovaných tvorů.. tím se dle mého vyznačují.
Dragarta Heh me si nevsimejte, jen je mi tady z toho na bliti. To nema co delat s nejakym konkretnim jedincem nebo dokonce konkretni recenzi. Omlouvam se...
Chaos Sachmet: Proc si myslis, ze mam najednou okomentovany vsechny texty a obrazky?? Wrrr..ta soutez me sere...
Sachmet Drag: Tak sem to úplně nemyslela. Jen ten tvůj koment tak vyzněl... Mě se ta přehnaná a náhlá aktivita taky nelíbí. Potom ti co udělali recenzi (a to třeba už před soutěží) vypadají, jako by si chtěli nahrabat body... Mě např. ty recenze začli bavit. Recenze sem měla napsané už dýl a poslala jsem to v den, kdy začla ta soutěž, ale to jsem o ní ještě nevěděla, až náhlá aktivita členů mě na to upozornila. Pardon ta OT