Niki XDDD Tak jooo, a nevadí, když to urobím spolu se svám otakáčkem miláčkem? 😃 Zabírám si totiž rovnou ságu Final Fantasy, která je drakama nahuštěná... XDDD A nebo ještě třeba Spyrouše... toho mám odpařenýho kompletně... ^^
Niki Mnooo, myslím že se domluvíme, ale fascinuje mě, že ses nepřihlásila o FF jako o první a místo MH.... Jinak ještě mě napadá, že na PSko je Drakan...
Niki XDD Eh... nevzpomněla? tak pravda... hlavně desítka je nahuštěná... *vzpomene si na bestiář a na ty dokonalý drakovitý potvůrky přesahující občas její fantasii.... ^^ *
Sachmet FF 10 se bohužel nehrála (ještě) Já totiž nemám PS 2 - to má má magor kámoška. ... Mno, ale občas ty potvory vypadají prapodivně....
Jixe no ja mam na PS FF1-9,spyra,lion king,dragon drive,digimon,legend of dragon ato pařim na pc v emulatoru ps nepotřebuju drakana2 mam taky ale ten nejde rozjet hmm FF X to si stáhne
Saphi Myslim, ze by se to mohlo prihodit kdyztak i do topicu, ni? Pripadne aspon archivovat. Ten link mi prijde uzitecny.
girappawt http://blogs.gamersinfo.net/media/LOL1_02.jpg momentálne som narazil na toto! Nevyzerá to zle, neaký Dragon fable poznáte to niekto? Ak áno ako sa k tomu dá dostať?
Motig Z toho, jak často tuhle webovku hráli ve škole jsem usoudil, že to je něco návykového na způsob WoWu. Doporučuju to radši vůbec nezačít hrát
Ruchiel Jo jo taky jsem tu hru jeden čas hrála ^^ (byly nějak dvě "vezre" co vim ) Musím se přiklonit k Motigovi,že ot je fakt návikový jako WoW (i když mě to po chvilce pustilo,protože ted hraju opravdové WoW 😃 ) A jinak mě napadlo......hrál tu někdo někdy starodávnou českou adventuru Dračí historie? Včera jsem se hrabala v DVDčkách od časopisů Score a Level a co nevidim...jako Extra tam dali tuhle hru,kterou jsme měla jako malá origo na několika disketách 😃 Akorát mě zaráží titulky...píšou tam kdo skládal hudbu a kdo daboval,ale já tam nikdy nastavení tohodle typu nenašla
Chaos Kdyz uz jsem tady... Mam dotaz ohledne hry Draci oko. Nejak se mi zblblo a dracek mi nezahne, ani kdyz klavesnici promacknu Nevite co s tim?? PS: To, ze mi po zmacknuti klavesy Esc spadne jsem vyresil...
Chaos Drake: No jo, jenze ono mi to tohle dela i kdyz jsem to cerstve nainstaloval. A nikdo se k tomu ani nemamaha udelat nejaky patch
Ruchiel Chaos: Ten drak umí zahnout? Já to hrála..no už to bude dýl a nějak vim že mi ze začátku dělalo děsný problémy to ovládání co se týče zatáčení,protože to bylo nějaký jiný než u obyčejných her...argrr baka baka baka tluše se od hlavy už nevim jak jsem to řešila...