Motig: Co se dodatku tyce, cachry v sestavach byly a budou - stejne, jako napriklad Andrew & Ice ve Score, nepochopil jsem jen pointu.
O objektivnost se muzes snazit, ale neb to vzdy vychazi ze Tvych zkusenosti, vzdy to bude subjektivni - uz z principu, ze to pises jen Ty. Ano, hry vzdy budou kvalitni a nekvalitni, pointa je, ze nekvalitnich jest z meho pohledu vice, nez drive 😉 Wow neni pro mne prulomove, jediny prulom v nem jest ten, ze ho hraje hodne jedincu - coz ale nevypovida pro mne o kvalite hry, jen o oblibenosti. Take si hry vybiram - problemem jest, ze uz neni temer z jakych.
Hratelnost utvari vse dohromady, rict, ze Ti zalezi na pribehu & atmosfere a az pak na hratelnosti jest absurdni, prave jsi rekl, co jest hratelnost pro Tebe. Pokud Te bavi hry se stihackama, maji pro Tebe hratelnost vysokou, jinak by si ji nehral - proto ta subektivita, sam ji zde pouzivas. Konstatovat, ze se to ostatnim nelibi jest jen pokus o to byt obektivni, ale ve vysledku je to k nicemu.
Neberu Ti Tvuj nazor, stejne jako doufam, ze mi nebudes brat muj. Jednoduse cas prelomovych a srdcovych veci je jiz davno pryc a i ty kdysi prumerne hry nad kterymi jeden ohrnoval zobak si dnes rad zahraje, neb jsou lepsi, nez ty dnesni. Tot jest muj nazor jednoduse, nic vice ani mene.
Kez svetlych vyjimek, ktere se v kazdem case najdou bude vice.
PS: Hry jsou opravdu jako hudba - jen dobre a spatne, nic takoveho jako vykopavka neexistuje -.^...