KAI: no pre ofik je robena kazda hra no 
Ale ja som sa tym snazil povedat hlavne to, ze keby ma lineage vyssie raty, alebo keby tam bolo nebodaj expenie rychle ako vo WOW (tj 2 mesiace +- na max lvl) tak by si si tu hru skoro vobec neuzil, nepoznal by si vela lokacii atd. Napr ja, zacinal som na 7x servery, teraz hram na 10x. Hram tu hru rok a stvrt, az nie viac, a vo stvrtine, mozno tretine lokacii som nikdy nebol, ci uz je to lokacia pre 20lvl, alebo pre 7x, tp je jedno. Ale nebavme sa uz otom zacina mi to pripominat flamewar LA2 vs WOW 
Ale to ze poriadna hra zacina az niekde pri lvl 60, v tom mas uplnu pravdu. Len som sa snazil povedat, ze novacik s nizkym lvlom nieje pripraveny na raid, castle siege, mass pvp a podobne srandy.
A high rate ma aj ine nevyhody. Kamarat zacal hrat asi pred 3 tyzdnami, kupoval som mu najlepsie veci od NG az po Cgrd, Bcko uz dostal od clanu. A teraz je na 10x servery lvl 67. A ked sa bavime o svojich postavach, ani nevie kolko ma hp alebo aky ma p.atk. Ja viem svoj status skoro naspamat. Ale toto uz patry na ine forum.