Dragona James:to mas pravdu Sacred ma plno chyb a ja jsem se uz s nima setkala nejvice chyb je urcite kdyz delate nejake mise
Trin Nj Terenas si buď dělá srandu nebo má opravdu pro mě nepochopitelný vkus, Diablo je prostě klasa největší a Sacred mu nesahá ani po kotníky
Illumielle A je ještě dobrý, že když se Diablo už trošku omrzí, tak si na to můžete stáhnout nějakej fajnovej mód a hned úplně "novou" hru s novýma věcma, předmětama, kouzlama, příšerama a tak... ale né všechny módy za něco stojí, některý jsou fakt bídný... ale jak který, že
James Tak ja osobne proti Sacredu nic nemam dokonce jsem ho dohral, ale uznej ze ty questy jsou dost nepropracovany. A fakt divny je kdyz najdes nejakej quest item a mas vlastne napul splneno quest kterej sis vubec nevzal.
Illumielle Já nejsem bestie a na Sacred ti nehrabu... chápu, že máme odlišné názory, ale prostě Diablo je Diablo... hehe, od toho se taky ostatní RPGčka podobná Diablu nazývaj "Diablovky"
Illumielle Jak prosim tě může bejt Diablo kopií Sacredu, když Diablo vyšlo mnohem mnohem dřív než Sacred??? Trošku nechápu, ale co... A že jsi zabil Sacara na jedno třísknutí? Tak to jsi to musel hrát na nejtěžší obtížnost a pak se s vypracovanou postavou k němu vrátit na nejlehčí... hehe Mno nic no, já mám taky svůj názor a nehodlám ho měnit
James No ja mel original verzi a tech chyb tam bylo dost hodne. Navic Sacreda kazdej kritizuje pro jednoduchost souboju. A Kopirovat z budoucnosti?:-) Trochu reality by neskodilo.
[smazaný] Terenas&Seraphim: Ukončim vaši hádku, když řeknu, že mi Diablo přijde lepší? Podle mě je to prostě fajn... a pak ještě Dračí oko
Sygnia Já jsem teda k Diablu ani Sacredu nedostala, ale za nejlepší hru, co jsem kdy hrála, považuji World Of Warcraft. Dnes jsem si tam koupila draka, ale musím si nainstalovat jeden program, aby mi šel vůbec použít. Co se týče dračího oka, tak to je super hra, ale po nějaké době mě omrzela, když jsem se nemohla dostat dál. Proto se nejvíc těším na DragoN online
James World of Warcraft je dost dobrej az na to ze dost padaj servery. A nejvic me nastve kdyz parim na funserveru a ze dne na den z nej udelaj High a vsecko vymaznou.
K_A_I WoW je na nic stejne jako Lineage a rada dalsich ,RPG kde si nemuzes rozhazet staty jak chces pro me neni RPG pac pak po svete beha spousta stejnejch postav takze nuda🙂
Harny Terenas: Antharas je aj tak krajsi Podla mna sa im na Valakasovi nepodarila hlava, je moc mala oproti telu, a tie 4 kridla tiez moc nemusim... Inak je pekny
K_A_I mno jako vazne me nezajima nejaky trapny ofic. video s valakasem . si na nej radsi zajdu sam . 50x si ho vykosim a pujdu spat.