Chir Jo a k WoW...to hraje muj tata nevim na jakym serveru ale mě tam nechce pustit...už sem skoušela všechny moožny hesla jeho a netrefila sem seA na mym to nemužu hrat hned z dvou duvodu...pomalej PC a navic mi na něm nejdou hrat žaaadny hry krome fish filetes a takovejch
Chir myslim že je....když se to stahuje pul dne...jako neni to nejak MOC ale doba stahování je dlouhá
Chir to jako beru...ale ty by si z netu stahoval demo ktery by mělo 1GB?Mě stačí jen tech 227Mb...už stahuju 2 den(celkove asi 5hodin)a mam jen 21%
Chir protože někteří si ji nemůžou dovolit.A někteří tuhle hru(zahadnym spusobem) neznaji si nejdriv chcou zahrat demo a když se jim to bude libit koupijou si plnou hru Ja bohužel patřím do 1. skupiny(to je taky duvod proč sem si neobjednala tričko)
Chir no prachy na prazdny Cd/dvd mam ale na celou hru (original) už nemam.A nikdo z myho okoli tu hru nema a ani nechce mít tak co jinyho mi zbývá?A ani nevim jestli mi půjde spustit
[smazaný] tak hahaha když jsme si v lineagi nedobili hrad s drakama tak si ho musim obstarat jinak hahahahahaha(vela temný smích)nasel jsem si quest na dráčka hurááááá
[smazaný] Co kdyby višlo má to vijít za tři měsíce a mam to obědnaný dopředu Manijak na tuto hru Jinak oko znám (ale nespustím) Ale kdybych chtěl tak přeecám pár sestřiček (Angie a Drac) holky maj origošku
K_A_I MUhehe pokud tu hraje nekdo lineage tak otazka videl uz nekdo Valakase?😃 drak z c4 a podleme zatim asi nejkrasnejsi drak ze vsech her🙂