Já teda hraju za Assasin(Vra?edkyně) a za tu mi to dobře jde(páč v?dycky hraju za ni). Nedávno jsem udělala rekord-dohrála jsem Diabla za 3 dny
O barbarovi vím ?e má je hodně moc silnej co do fyzických útoků a amazonka je rychlá a útočí předev?ím z dálky. On vlastně ka?dej charakter má svoje + a -, ale já mám k Assasin takový zvlá?tní vztah ?e mi ty její - nevadí- to? třeba absence útoků na dálku nebo malá síla zbraní(katarů, i kdy?, pokud má? v ka?dý ruce 1 tak ani to moc neva). Paladin má bezva útočný a obranný aury, z nich? některý jsou dost sviňácký-jako třeba ta co vrátí protivníkovi úder, tak?e se slab?í potvory zabijou samy tím ?e do tebe kuchnou. Čarodějka je na začátku děsně slabá, ale v pokročilých úrovních z ní její kouzla dělají takřka nepřemo?itelnou postavu. Nekromancer má výhodu v tom ?e si na pozděj?ích úrovních mů?e přivolat men?í armádku čítající a? 62 jednotek(20 skeletonů, 20 skeleton-mágů a 20 libovolně ob?ivených pří?er + golem a námezdník). Druid má od ka?dé postavy něco-elementální magii, pasivní skily, proměny, vyvolávání i různé fyzické útoky. Hlavně kouzlo hurikán doká?e nadělat pořádnou spou??. Myslím ?e je to v?e..fuj to jsem se rozepsala!