Dragarta Jelikož vypadlo info řešila jsem svůj absťák Guild wars...a je to perfektní hra fakt...můžu jen doporučit!!
Drago hele Evelli kde si nasla ze tvoti Drakana na pc... ja byl snad vsude a nikde sem nenasel ani zminku...
K_A_I a ja zustanu u LINEAGE2🙂nejlepsi free MMORPG🙂 wow je vo proti tomu hoooodne velkej propadak🙂 Guild Wars jsem chtel taky skusit ale ser... na to🙂
[smazaný] Tady ty screeny vypadaj dost blbě,protože jsou asi v 1/4 své velikosti. www.gothicz.net Aneb nej česká fan stránka o gothicu
[smazaný] Já už Gothic 2 dohrál za všechny guildy a vymákl se na maximum za paladina a drakobijce. Každopádně mě štve jak je nakonci lehkej ten nemrtvej drak,ale jaký má kecy je hustý.
Neinka no ja to hrala ale byla to nuda...ale ted me to zase chytlo 🙂 A hraju na serveru TranZer..tedy budu opet hrat 😃
Olven Naros: A to uz jsem myslela ze ho tu nikdo nehraje, kdyz se v nem hraje vlastne proti drakum! Taky ho mam rozehrany, dostala jsem se uz do faze kdy muzu konecne mlatit skrety po palici.