V tomto fóru se rozebírají (nejen) hry, ve kterých se nacházejí draci...
!!! Pravidla pro psaní recenzí dračích her !!! - recenze posílejte na flaiming@draci.info
Čím více se budete řídit těmito pravidly, tím více nám ušetříte práce a tím dříve bude recenze nahrána. [/s]
Už delší dobu neplatí, raději můžete dračí hru přidat sami na http://chcidraky.cz/draci/hry/
DRAČÍ HRY NA INTERNETU:
DragonFable Oroboros Transmigration DRAGON GAME PREMIUM SerpentHead Revisited 1.0 DinoPark Tycoon Dračí historie Smark's Lair: DRAČÍ ÚTOK Vanguard: Saga of Heroes (video na začátku) Atomic Battle Dragons Dragon Glide Warrior Dragon Fate of the Dragon (trial) Dragon Metal Age Red Dragon 2 (MMORPG) Trogdor! Dragon Metal Age DRAK Dragon Slayer DragonFable FireSpawn Aragon Dragon Kill the Dragons Gordy's Lunch Subeta Valenth Dragon Cave Dragon Adopters
OSTATNÍ ... aneb, co se nepodařilo "zaškatulkovat" 🙂
Desková dračí hra ke stažení Draci z Warcraftu Video, jak se dělal Drakan Emulátor pro PSX2: Emulátor + BIOS Emulátor Dolphin
V příštím Levelu bude hra zdarma I of the Dragon!. Jinak ve hře Fable the lost chapters je taky jeden drak, bohužel jako váš úhlavní nepřítel.
Tak : 1:Chcem vediet kto zvas ma pc nějakou hru s drakmi 2:Hovorme o tom
The I of the dragon, nebo Drakan: Order of the Flame
Tak to mne taky. Taky si hrala za Annotha
Warcraft II
Nekatu:S tim Warem - draci byli i v trojce a tam byli podle me mnohem hezci. A taky se mi nelibi ze tam byli jen jako otroci...
Draco: Já trojku ještě nehrál JJ...Není to fér.
Napsal jsem jen to, co vím
A tobě se tam ti draci líbili?
No drakan a I of the dragon poznam, nemate este nieco ine ???
Draci bohužel ve hrách moc častý nejsou teda pokud je nemusíš zabít v nakym RPG
No ja prave hladam lebo ich je malo ja som na abcgames.sk nasiel mrtne her ale neviem ich zohnat
Např? Teď sem si vzpomněl ze PS(myslim že dvojce) Vyšel Drakan: The Ancient Gate
No ale mas to ??? No ja zhanam kazdu hru kde je slovo dragon
Mam niake hry s drakmi
Dragon Thorne DragonRiders - Chronicles of Pern Drakan Gorasul - The Legacy of the Dragon King Of Dragon Pass Panzer Dragon Resurrection: The Return Of The Black Dragon
Dragon Thorne
DragonRiders - Chronicles of Pern Drakan
Gorasul - The Legacy of the Dragon
King Of Dragon Pass
Panzer Dragon
Resurrection: The Return Of The Black Dragon
Kity ti blaznis ze i of the dragon je lepsie ako drakan?!!! nehovorim ze je to zle ale drakan bolo omnoho lepsi.
Vsetkim ved lepsi pribeh sice stara grafika ale najlepsia hra s drakmi aku poznam okrem i of the dragon ale ine niesu
To je pekne ved ja nehovorim ale drakan sa mi pacil viac
side: me osobne se taky libilo vic oko draka, ale Drakan je taky dobrej. Uz v tom ze Arokh moh chodit po zemi.
Kitty: Modrej byl Baroth - ten byl asi nejhezci to mas pravdu
No neviem Tak ukoncime to takto napiste na Kolko % hodnotite tie hry zo 100
TAk: Drakan: 90%: - Grafika,dookola to iste I of the dragon: 80%-Dooklola to iste,nemozno pristat,Nezazivni pribeh